Hur 3D-fastighetsteknik hjälper dig att sälja fler bostäder

Tiderna förändras och i sin tur utvecklas fastighetsbranschen! Se hur 3D-fastighetstekniken och virtuella turer kan ge säljare uppdrag. Har du någonsin tittat på en av de många HGTV-serierna där de gör renoveringar och en del av segmenten visar hur det gamla rivs ned och 3D-väggar, möbler och armaturer sveper in?

Det är spännande eller hur?

Det påminner nästan om ett spel när man tittar på hur ett rum görs om, ungefär som att spela det klassiska och populära spelet, The Sims. Det är lite som att leka med 3D-fastigheter. De är enkla att föreställa sig eftersom de ger oss möjlighet att se hur allt passar in i designen. Det är som om man kunde nå in, flytta bitarna runt och ändra efter ens tycke, ungefär som med ett dockhus och andra leksaker. Vill du sälja fler bostäder med denna snygga 3D fastighetsteknik?

Välkommen till värd av 3D fastigheter

Nu är det ju så att vi är vuxna. Men den typen av förståelse för design försvinner inte bara för att vi bytt ut leksakerna mot 3D-grafik. Föreställ dig hur det skulle vara om du kunde presentera kunderna en unik design och låta dem interagera med förändringarna genom 3D-renderinganimationer  och till och med virtuell verklighet! Detta behöver inte alltid vara inom design. 3D-fastighetsrendering kan komma från en kombination av teknik och vad som redan finns i hemmet. Det ger potentiella köpare en möjlighet att gå på en virtuell visning men utifrån en verklig skala, något som inte alltid är tillgängligt med de typiska ”platta” fastighetsannonserna. De ledande exemplen på hur 3D- fastighetsteknik har format hur bostäder säljs kan vi se i dessa tre huvudområden:

  • golv planer
  • virtuella turer
  • virtual home-staging

Tänk på att: 90% av husköpare använder nu webben för att söka efter deras nästa investering. Dessa människor är inte alltid i området för att kunna gå på visning. 3D- fastighetsteknologin och taktiker är vad som har förändrat fastighetsbranschen som helhet. Ge människor möjligheten att ta en rundtur och leka med designen och fastigheten kommer sälja sig av själv.

Ledare i 3D- fastighetsteknologin

Gör en sökning på 3D- fastighetsteknologi och samma namn kommer ständigt upp: hemnet.se.

Hemnet.se är en ledande hemsida för dem som vill visa sina annonser genom 3D- fastighetsplanlösningar, turer och staging. Teknologin levereras med en mängd värdefulla funktioner, inklusive:

  • En “dockhus”-vy för 3D planlösningar
  • Annoteringar och fastighetshöjdpunkter
  • Tillgänglighet via smartphone Apps & sociala medier

Det går också att hitta alternativ som oss, 3D Team Sthlm vilket ger en bra konkurrens som gynnar alla fastighetsmäklare som använder 3D-fastighetsteknologin för att sälja sina fastigheter. När du hakar på denna teknik kommer du att undra…

Hur passar 3D- fastigheter in i allt detta?

3D-fastighetsteknologin bidrar med en hel del:

  • Tillgänglighet – Skicka rundturen/visningen till en intresserad part vs att behöva göra en fysisk visning eller öppet hus
  • Anpassning – Anpassa utseendet efter klientens smak vilket kan leda till att de köper
  • Multimedia – Ge klienten mer att granska genom inbäddade videor, valfria foton, call-to-actions, exempel och mer. All som allt, 3D-fastighetstrenden kommer att bli en stor spelare inom branschen. Ta tag i det idag eller så kan det bli så att du plötsligt konkurrerar med andra som omfamnat tekniken.

Läs mer om våra 3d tjänster.

error: Content is protected !!