Interaktiv Bostadsväljare - Din Nyckel till Tydlig Information

Vår interaktiva bostadsväljare är en kraftfull tjänst som ger er möjlighet att på ett överskådligt sätt presentera era fastigheter. Oavsett om det är ett bostadsrättshus, hyreshus eller annan fastighet, erbjuder vår detaljerade
3D-rendering en omfattande överblick. Användaren kan interagera med bostadsväljaren och få detaljerad information om lediga lägenheter, prisnivåer och planritningar på ett intuitivt sätt. 

Fördelar med Vår Bostadsväljare

Vår bostadsväljare tar dig bortom statiska bilder och ger en realistisk inblick i fastigheten. Genom att navigera genom den interaktiva 3D-bilden kan användaren enkelt få information om lediga lägenheter, prisnivåer, planritningar och mycket mer. Det går att se vilka objekt som är lediga, vad de kostar, antal rum och yta samt objektets aktuella status. Om ett objekt väcker intresse kan användaren enkelt klicka sig vidare för att hämta ännu mer detaljerad information. Vår tjänst inkluderar även ett bildgalleri med interiöra och exteriöra bilder samt 360° virtuella rundvandringar. Bostadsväljaren kan anpassas för att inkludera viktig information om närområdet, vilket ger potentiella kunder en snabb förståelse för områdets attraktivitet.

3d_villor-ext_vega_3

Så Fungerar Vår Bostadsväljare

Vår bostadsväljare är enkel att integrera på er hemsida, oavsett om det är för en specifik kampanj eller för att marknadsföra ett bostadsprojekt på en dedikerad projekthemsida. Den kan även användas inom andra sektorer inom fastighetsbranschen, som ett effektivt verktyg för att marknadsföra uthyrning av lokaler. Med vår bostadsväljare kan ni själva uppdatera säljstatus för objekt och skapa PDF-filer direkt från verktyget. Det är en mångsidig lösning som har testats och bevisat sin förmåga att hantera över 1000 olika projekt eller över 100 000 lägenheter.

För att göra er fastighetsmarknadsföring mer engagerande och informativ, integrera vår interaktiva bostadsväljare idag. Kontakta oss nu för att lära er mer om hur vår tjänst kan ge er och era kunder en fördel i fastighetsvärlden.

3d_villor-ext_vega_1

error: Content is protected !!