VIRTUELL RUNDVANDRING

Tänk vilken härlig känsla det måste vara för era potentiella kunder att kunna vandra igenom sina framtida hem med hjälp av datorn, mobilen eller surfplattan! Tack vare våra 360°-bilder blir det till verklighet. Att skapa en virtuell rundvandring eller 360°-bild innebär att ge kunderna en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt av bostadsobjektet eller produkten, vilket kan ge en extra skjuts i säljprocessen.

Så fungerar det

Vi skapar 360°-bilder utifrån de renderade modellerna av er produkt eller ert objekt. Vi väljer en utgångspunkt i 3D-modellen från vilken användarna sedan utgår för att se sig omkring. Genom en knapptryckning eller fingerrörelse kan besökaren vända blicken åt vilket håll som helst.

Det är möjligt att skapa virtuella rundvandringar för såväl interiör- som exteriörmiljöer. Dessa kan kompletteras med en planritning för att användaren ska få en överblick och en vandringsfunktion som gör det möjligt att gå från rum till rum. 360°-bilder för produkter gör det möjligt att rotera produkten så att den kan betraktas från alla sidor. Den färdiga 360°-bilden eller visningen kan ni välja att publicera på Facebook, Google eller så kan ni använda den lokalt i er dator.

 

Småhus Exteriör 360°

 

Allrum 360°

 

Allrum med kök 360°

 

Takvåning 360°

 

Sovrum 360°