3D TJÄNSTER

3D Team Sthlm är en visualiseringsstudio som erbjuder prisvärda 3D-tjänster.

Vi vänder oss till dig som vill förverkliga era projekt till det bästa priset på marknaden! Testa våra glada offerter och attraktiva renderingar.

3d_visualisering_exterir_bostadsprojekt-o3lmxx761ziq3l3xbf0y5wp7ttj8fg58pqqwa37fl8 Tjänster

Bostadsprojekt

Under senare år har visualisering blivit en självklar del för att presentera och sälja ett kommande bostadsprojekt. Med hjälp av dagens teknik kan du få en uppfattning om interiören genom att återskapa ditt hem i 3D-format innan du flyttar in. Du kanske vill testa olika tillval, göra en 360-graders rundvandring i hemmet,  visualisera köket, sovrummet eller utsikten från balkongen innan bygget påbörjas.

3d_visualisering_villa_ext-1-nhric7ygzlf1osh2h4qwz0kjcw0ogim3qijvqoaqp8 Tjänster

Renoveringsprojekt

Ifall du vill påbörja en renovering kan det vara en bra idé att först planera hemmet och testa olika material, färger och möbler i dator. Det enda som behövs är en pfd-fil, en dwg-ritning eller en skiss, resten tar vi hand om. Detta används senare som ett underlag för byggföretaget så att du sparar både tid och pengar. Du undviker även onödiga misstag och extrakostnader genom att anlita oss.

3d_team_sthlm-jas_39_gripen-b-nm2d0wiw4l3ersyrix2zoxbxxf1pycrsj9nhcx6sa4 Tjänster

Produktvisualisering

Nuförtiden skapas framtida produkter först visuellt i datorn med hjälp av modelleringsprogram. Efter en nogrann och professionell modellering jobbar man vidare med produkten så att den ska få en levande och äkta känsla. Denna process kallas rendering och för att få den perfekta finishen, redigerar vi bilderna. Självklart använder vi oss av program som 3Ds Max och V-ray.

virtuell-rundvandring-360-nln20co1cscmycnw1ykpa3zb64vvua1c9gbs131hgs Tjänster

Virtuell rundvandring

Med 360° bilder kan man idag besöka en miljö dygnet runt via dator eller mobilen. På det sättet kan potentiella kunder med några få klick ta sig runt i den virtuella miljön och därmed uppleva sitt framtida hem. Våra virtuella rundvandringar gäller både interiör och exteriör miljöer med 360° bilder som kan kompletteras med en planritning eller med en vandrings funktion. Tjänsten kan publiceras på Facebook eller på er hemsida.