OM OSS

3D Team Sthlm är en visualiseringsstudio i Stockholm. Våra illustratörer har en bakgrund från en rad olika områden så som mekanik, säkerhetssystem och arkitektur. Det gör att vi känner oss trygga i att leverera 3D-lösningar för flertalet branscher eftersom vi är medvetna om de specifika behov som finns. Många av våra kunder kommer från byggbranschen och jobbar med bostadsutveckling eller renoveringsprojekt. Vi har även stor kompetens inom teknik, tekniska visualiseringar och produktvisualiseringar. På senare tid har vi lagt ett allt större fokus på att erbjuda tjänster som är kopplade till produktutvecklingsprocessen.

Att kunden alltid ska vara i centrum tycker vi är en självklarhet. Därför är vi lyhörda och flexibla. Det är viktigt, tycker vi, att alltid föra en dialog med våra kunder för att försäkra oss om att vi kan leva upp till förväntningarna. En kund ska alltid kunna lita på oss. Under projektets gång erbjuder vi att skicka löpande uppdateringar för att kunna ta fasta på feedback och göra nödvändiga justeringar.

Våra tjänster upplevs som mycket prisvärda och vår fasta prismodell är enkel att förstå, något som skapar trygghet hos kunden. Vi inspireras av nöjda kunder och håller en mycket hög kvalitetsstandard i allt det vi gör. För att göra ett bra jobb måste man ge ”det lilla extra”, tycker vi!

 

Med vänlig hälsning

3D Team