FAQ

Frågor & svar

Nyligen ställda frågor

Genom att använda fasad- och planritningar kan vi generera både interiöra och exteriöra bilder. Det omfattar allt från mindre renoveringsprojekt till omfattande bostadsprojekt som inkluderar bostadsväljare, virtuella rundvandringar och animeringar.

Med hjälp av gatuadressen kan vi återskapa miljön så nära verkligheten som möjligt. Inspirationsbilder ger oss riktlinjer för den önskade stilen eller så kan vi visualisera fram egna förslag. En specifikation av material definierar det framtida utseendet.

 

Vårt kontor är beläget i Stockholm, men våra kunder sträcker sig över hela Sverige, från norr till söder. Dessutom involverar vissa projekt hela Norden.

Sedan 2016 har vi varit verksamma och arbetat med en mängd olika projekt. Vår strävan är alltid att leverera hög kvalitet på våra projekt, och många av våra kunder värdesätter vår prismodell med fasta priser och konkurrenskraftiga, prisvärda visualiseringar.

Vår målsättning är att skicka en offert till våra kunder inom 24 timmar, och vi strävar efter korta ledtider. Som en flexibel och pålitlig partner för dina 3D-projekt är du välkommen att kontakta oss redan idag!

OFFERT INOM 24H!

3D byrå med koncept som gör skillnad
Troligtvist bästa deal inom 3D visualisering

error: Content is protected !!