Bostadsvisualisering

Vi erbjuder en mängd lösningar inom 3d. Genom att skapa 3d visualiseringar så förmedlar vi hur ett helt slutförd projekt kan komma att se ut. 3D Team levererar helhetslösning till våra kunder som bl.a. inkluderar; 3d interiöra och exteriöra bilder, virtuell rundvandringar 360 och 3d animeringar. Dessutom erbjuds “bostadsväljare” som är ett interaktivt verktyg med syfte att tillhandahålla info i realtid om vilka bostadsobjekt som är lediga, antal rum och bostadsyta, vad de kostar, samt objektets status. Sist men inte minst erbjuder vi möjlighet att framställa hemsida /or till enskilda bostadsprojekt eller företags hemsidor.

3D Interiör

Med vår tjänst ”interiöra bilder” innefattas; digital visualisering av rum, inredningar och produkter. Med hjälp av våra interiöra bilder får du ett verktyg som visualiserar  rumsförståelse och hur denna kommer att se ut i praktiken. Vi förmedlar den känslan med ljussättning, material, texturer, detaljer och färg för digital visualisering av rum och inredningar. Vi modeller många gånger egna möbler efter kundens behov för att uppnå önskad resultat. Läs mer.

3D Exteriör

Med hjälp av planritningar och fasadritningar framställer vi exteriöra bilder till bostadshus. Det kan vara allt från ett antal villor på ett större område eller till flervånings objekt med hyreslägenheter eller bostadsrätter. Våra 3d exteriöra bilder visar hur projektet kommer att se utvändigt samt som exteriöra bilder används även till vår bostadsväljare som hjälper till under försäljningsprocessen. För mer inspiration, se våra projekt.

Bostadsväljare

Vår bostadsväljare är en ett interaktivt verktyg som på ett överskådligt sätt visar upp ett bostadsrättshus, ett hyreshus eller ett villaområde. Den ger en detaljerad  överblick över lediga lägenheter, prisnivåer, planritningar mm. Den kan enkelt läggas upp på alla hemsidor, till exempel till en särskild kampanj, eller för att marknadsföra ett bostadsprojekt på en projekthemsida som vi skapar åt er. Den kan även användas inom andra som fastighetsbranschen som ett verktyg för uthyrning av lokaler.

bv-senast
hemsida 203

Hemsida

Förutom redan nämnda tjänster inkluderar vår helhetsleverans till kund även möjlighet till framställning av hemsida/or till enskilda bostadsprojekt eller företags hemsidor. Vi arbetar en hel del i WordPress men även i andra plattformar som Wix, Shopify mm. Vi erbjuder även möjlighet av webhotelltjänsten till eran hemsidan. Som exempel på hur våra färdigställda bostadsprojekt kan se ut i som webbsidor kika gärna här.