3D TJÄNSTER

3D Team Sthlm är en visualiseringsstudio som erbjuder attraktiva och prisvärda 3D-tjänster. Vi arbetar för att förverkliga dina idéer till högsta möjliga kvalitet

businessbayhotel621_03-1-nbp84mzd24ox383azgk0m8b1c2c5chrdjdttlqecoc Tjänster

Bostadsprojekt

Under senare år har visualisering av bostadsprojekt blivit allt vanligare under försäljningsprocessen. Med hjälp av dagens teknik kan du få en uppfattning om interiören genom att återskapa ditt hem i 3D-format innan du flyttar in. Du kanske vill testa olika tillval, göra en 360-graders rundvandring i hemmet eller visualisera utsikten från balkongen innan bygget påbörjas.

cropped-photodune-10938330-project-of-construction-and-renovation-house-m-1-n3hx53wmcrzf2jr2vke7y5tgnmgxqlmvpdvt4yj2jw Tjänster

Renoveringsprojekt

Ifall du vill påbörja en renovering kan det vara en bra idé att först planera hemmet och testa olika material, färger och möbler i dator. Det enda som behövs är en pfd-fil, en dwg-ritning eller en skiss, resten tar vi hand om. Detta används senare som ett underlag för byggföretaget så att du sparar både tid och pengar. Du undviker även onödiga misstag och extrakostnader genom att anlita oss.

unnamed-1-nbp83ryosligg3cd0l5bty4tqcl1ahc8f4asrlocdo Tjänster

Produktvisualisering

Nuförtiden skapas framtida produkter först visuellt i datorn med hjälp av modelleringsprogram. Efter en nogrann och professionell modellering jobbar man vidare med produkten så att den ska få en levande och äkta känsla. Denna process kallas rendering och för att få den perfekta finishen, redigerar vi bilderna. Självklart använder vi oss av program som 3Ds Max och V-ray.

virtuell-rundvandring-360-nln20co1cscmycnw1ykpa3zb64vvua1c9gbs131hgs Tjänster

Virtuell rundvandring

Med 360° bilder kan man idag besöka en miljö dygnet runt via dator eller mobilen. På det sättet kan potentiella kunder med några få klick uppleva sitt framtida hem samt ta sig runt. Våra virtuella rundvandringar gäller både interiör och exteriör miljöer med 360° bilder som kan kompletteras med en planritning eller med en “gå” funktion. Tjänsten kan publiceras på Google eller på er hemsida.